Tropica-Scandi - bestilling og levering

Tropica-Scandi - den originale eksotiske frøhandel


Vi er en relativ ny webshop i Danmark / Skandinavien, dog baseret på et mangeårigt erfaringsgrundlag for import og handel med primært eksotiske frø.
 
Alle vores frø leveres af firmaet Tropica GmbH & Co. KG i Münster, Tyskland. Her leder og koordinere botaniker og direktør Dirk Schäfer, med hans stab af medarbejdere, det samlede udvalg frø fra hele kloden.
 
Tropica-Scandi har agenturet for hele Skandinavien. Sortimentet af frø og nødvendigt tilbehør, for den gode start, forhandles via denne webshop (www.tropica-scandi.dk) og vi sender frø m.v. til hele Skandinavien.
 
Bestilling og levering
 
Bestilling:
Udsøg dig de ønskede produkter - læg dem i "indkøbskurven" - gå til betaling, hvor du vil blive guidet igennem betalingsproceduren.
Vi tilbyder betaling i form af kontooverførsel, SWIPP / MobilePay (for danske kunder) samt det moderne og effektive betalingssystem PayPal (der kan anvendes bl.a. VISA kort) det er nemt, hurtigt og anvendeligt verden over.
Når din bestilling er gennemført modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.
 
Forsendelse:
Når vi ser din indbetaling på vor konto går vi igang med at pakke din ordre og den vil blive afsendt samme dag som den er pakket færdig (dog tager vi forbehold for udsolgte vare eller varer der er på vej til vort lager - i  sådant et tilfælde sender vi info pr. mail om situationen). Leveringtid efter afsendelse vil afhænge af PostNord's procedure som typisk er 1 til 5 hverdage (afhængig af om dine varer kan afsendes som brev eller pakke) NB! Desværre oplever vi periodevis længere leveringstider fra Post Nord's side.

Vi sender alene med Post Nord. 

De fleste produkter kan sendes som breve og dermed lavest mulig fragtudgift.

Vort system er sat op så fragten/portoen udregnes efter produkternes vægt. Dog således, at vi beregner en minimums fragt/porto på p.t. nu kun 25,00 kr. til dækning af udgifter til PostNord samt emballage. Fragt/porto tillægget til dine ordre øges trinvis i takt med forsendelsens vægt. Vi vil altid bestræbe os på at holde fragt/porto udgifterne så små som muligt. Returpakker debiteres returporto til PostNord p.t. min. 35,00 kr. Vi vil løbende og meget tæt følge fragt/proto udgifter og således de hele tiden er så lave som muligt. 

Når dine vare er afsendt, sender vi dig en ny mail med information om modtagelse af din betaling og afsendelse af dine varer.
 
Levering:
Vi leverer de fleste af vores vare til hele Skandinavien.
 
Problemer:
Vi håber ikke der opstår nogen som helst problemer, men skulle det ske, bedes du kontakt os på kontakt@tropica-scandi.dk.
 
Afslutningsvis henviser vi også til vores handelsbetingelser.
 
Kig gerne rundt i shoppen, lad dig begejstre og inspirere - god fornøjelse.