Frøspecialiteter

 

​Tropica-Scandi - den originale eksotiske frøhandel

 Tropica-Scandi - frøspecialiteterEksklusive krydderurtefrø og eksotiske frø for den særlige "touch"


Den, som ikke kun har lyst til en standardhave med standardplanter kan med fordel købe frø hos Tropica-Scandi, da der hos os findes eksklusive krydderurtefrø og eksotiske frø, der vil give alle haver en særlige "touch" og planter som endnu ikke kan fåes i den normale planthandel.

 

Udvalgte krydderurte frø for den usædvanlige aroma


Mynte og Eucaluptus kender alle - men kender du også æblemynte og citroneucaluptus? Disse og mange flere udsædvanlige kryderurter har vi hos Tropica-Scandi i varesortimentet for at kunne tilbyde dig en ny verden af dufte- og smagsoplevelser

 

Eksotiske frø for den ualmindelige have


Hvorfor kun plante stedmoder og primula i haven? Hos Tropica-Scandi finder du usædvanlige vækster som Vidundertræet (Moringa), Tigerblomst, Tibetansk Jordorkide og også ægte sjældenheder som Mammut træet eller Gingko træet. På den måde kan du virkelig skabe din egen individuelle beplantning i haven, på  terrassen eller på balkonen.

 

Det særlige finder du hos Tropica-Scandi - den originale eksotiske frøhandel


Hos Tropica-Scandi finder du altid det usædvanlige, ligermeget om det er til en gave eller til egen have. Yderligere tilbyder vi hos Tropica-Scandi et specifikt og bredt sortiment af væksthuse, dyrkningssæt, såjord, gødning og plejemidler samt andet tilbehør. Til den som ikke er professionel findes både uddybende så- og dyrkningsvejledniger til alle frø/planter, så enhver kan få "grønne fingre".

 

 Kig gerne rundt i shoppen - lad dig overraske og inspirere

Vi ønsker rigtig god fornøjelse