Tropica-Scandi - handelsbetingelser

Tropica-Scandi - den originale eksotiske frøhandel

 

Vores handelsbetingelser er meget simple. Du skal have en god oplevelse hos os - intet mindre.

 

Først og fremmest vil vi gøre alt for at vores kunder ikke får noget bøvl - din hobby skal også være din glæde - det vil vi gerne garantere.

 

Til dato har vi endnu ikke skulle refundere nogen købesum. Til gengæld hjælper vi, alt det vi kan, de gange der har været kunder, der har haft problemer. Vi får rigtig mange dejlige mail's retur med om vores service - nogle kunder skriver sågar om det på TrustPilot, selv om vi ikke har abonnement hos det firma.


Vi håber derfor du finder nogle frø eller andet, som du gerne vil købe.

Når de ønskede varer er bestilt, sender vores webshop automatisk en ordrebekræftelse per mail til dig.

Når du har betalt, og vi kan se pengene er indgået på vores konto, så sender vi varerne afsted.

 

Dog tages der forbehold vores leveringsbetingelser, idet vi alene sender med Post Danmark / DAO og derved er vi underlagt deres leveringsterminer. Primært kan vi sende vores varer som breve og dermed kan der leveres 6 dage om ugen - om posten vil.

Naturligvis respektere vi købeloven, lov om forbrugerbeskyttelse og de til enhver tid gældende E-handels regler.

Vi vil derfor gerne henlede din opmærksomhed på de danske e-handels regler.

Endvidere er vil vi gerne henlede opmærksomheden på Forbrugerombudsmandens Net-tjek fra maj 2013. Heri er alle retningslinjer lovpligtige og etiske beskrevet i et forståeligt sprog. Vi vil naturligvis bestræbe os på at leve op til disse i enhver hensende. Sker der fejl er dette utilsigtet.

Her vil du blandt andet kunne finde reglerne for fortrydelse af køb.

Dog vil vi her gerne præcicere, at brydes frøposerne kan vi ikke imødekomme et ønske om fortrydelse af købet. 

 

Endvidere gør vi opmærksom på, at der af og til kan være såvel flere som færre frø i en pose end det fremgår af beskrivelserne for de enkelte varer. Det skyldes priser på frø eller spiringsprocenter (f.eks.: err frøene dyrere end oprindeligt forventet så kommer vores leverandør lidt færre frø i poserne så en pose koster det samme som hidtil). Det er ikke muligtat gennemgå alle frøleverancer så minutiøst og derfor kan vi ikke yde erstatning for at der står et antal frø og der i pose er et par frø mindre.

 

Hjemtager vi, efter ordre fra en kunde, specifikke planter, frø eller andre varer, er disse varer ikke omfattet af nogen garantibestemmelser, ret til returnering eller mulighed for fortrydelse af købet. Varerne hjemtages først når den aftalte pris er indbetalt på vores konto.


Vi håber ikke der opstår nogen som helst problemer, men skulle det ske, bedes du kontakt os på kontakt@tropica-scandi.dk.

 

Når alt dette er sagt håber vi du bliver lige så glad for dine frø, og den voksende glæde der kan komme ud af dem, eller andre varer, som vi selv er blevet . 

Husk blot på, at det vi sælger har et totalt modsat livsforløb end de fleste andre varer i denne verden. 

Vores varer er næsten intet når du modtager dem, men som tiden går vil du få en større og større glæde af dem.
Tænk blot på Jeriko rosen som ogå dine tip, tip oldebørn kan få glæde af eller det fantastiske Mammut træ - denne jords højeste levende organisme.

Fantastisk og utroligt hvad naturen er i stand til - ikke sandt :-)

Vi håber du vil handle hos os og følge med i de mange spændende frø / planter, der er til salg nu og dem som vil komme til salg fremover.

Kig gerne rundt i shoppen, lad dig begejstre og inspirere - rigtig god fornøjelse.